LORDI ще разбият България през Март

За първи път в България ще дойдат LORDI – финландските монстър метъли със страшни маски, победители в  престижния конкурс Евровизия за 2006 г. LORDI ще се появят с гръм и трясък в София и ще запалят зала Христо Ботев на 6 март 2009 г. от 1

2008-12-23 09:36:08
LORDI ще разбият България през Март
За първи път в България ще дойдат LORDI – финландските монстър метъли със страшни маски, победители в  престижния конкурс Евровизия за 2006 г. LORDI ще се появят с гръм и трясък в София и ще запалят зала Христо Ботев на 6 март 2009 г. от 18 ч. с невиждани досега пироефекти.



След като LORDI бяха обявени за първото издание на „Калиакра Рок Фест” в Каварна през 2006 г.и  бяха заменени в последния момент с Helloween, сега България със сигурност ще стане част от световното турне на групата за 2009 г.

LORDI ще представят на живо пред българска публика новия си албум “Deadache”, излязъл точно за Вси Светии тази година. В него, както и в мултиплатинения предишен албум на групата “The Arockalypse”, отново звучи мелодичен рок и метъл, който този път е значително по – суров и безкомпромисен. 

С единственото по рода си, заредено с енергия шоу на живо, което обединява театралността на класическите филми на ужасите и рокендрола в едно, финландските чудовища LORDI знаят много добре как да очароват феновете си. По повод новия албум„Deadache” ще видим LORDI с изцяло променена визия – те ще излязат на сцената с чисто нови костюми и нови маски.

Действащите лица, които ще ни въвлекат в това невероятно зрелище са Amen, The Unstoppable Mummy  (Свирепата мумия), Awa, The Vampire Countess (Графинята-вампир), Ox, The Hellbul (Адският бик), Kita, The Alien Manbeast (Извънземното чудовище в човешки образ) и разбира се самият Mr. Lordi, основен чудовищен елемент в групата.

Билетите за шоуто на LORDI вече са в продажба на касата на НДК и в мрежата на Eventim на цена от 30 лв за първите 300 билета. След това ценните пропуски ще струват 40 лв и в деня на концерта – 45 лв. За най-големите феновете са подготвени множество промоционални изненади. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия